U Competu širimo strast do posla sa svim našim akterima.
Otvoreni poslovi Pomažemo vam do željenog posla Competo Senior program Reference zadovoljnih kandidata Upis u bazu
POŠALJITE UPIT ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumiju što znači partnerstvo i nastoje da pronađu trajna rješenja koja donose korist svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvijek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvijek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo i mi biti još bolji.“

Pomažemo vam do željenog posla

Možda ste upravo na pragu potrage za novim izazovom u karijeri?

 

Prije ili kasnije se svi nađemo u situaciji u kojoj želimo ili jednostavno trebamo promjenu u karijeri. Odluka za tako važan korak nije jednostavna i veoma rijetko se desi od danas do sutra. Još je teža odluka o izboru pravog poslodavca, kod kojeg ćemo moći izraziti sve svoje sposobnosti, znanje i osobne kvalitete. U COMPETU vam u ovom koraku možemo pomoći.

 

Pozivamo vas, da se prijavite u našu bazu kandidata i tako nam posredujete vaše predispozicije u karijeri. Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na kratak sastanak sa našim savjetnicima, na kojem se možete detaljnije upoznati sa svim sljedećim koracima u potrazi za novim izazovom u karijeri.

 

 

Zašto bi nam vjerovali?

 

  • Držimo se visokog stupnja diskrecije;
  • reagiramo brzo i efikasno; - uvažavamo ljubaznost, predusretljivost i odgovornost;
  • uživamo v svom poslu;
  • vjerujemo u istinske i tople međuljudske odnose.
Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.