U Competu širimo strast do posla sa svim našim akterima.
Otvoreni poslovi Pomažemo vam do željenog posla Competo Senior program Reference zadovoljnih kandidata Upis u bazu
POŠALJITE UPIT ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumiju što znači partnerstvo i nastoje da pronađu trajna rješenja koja donose korist svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvijek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvijek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo i mi biti još bolji.“

Reference zadovoljnih kandidata

"Bio sam vrlo zadovoljan na stručnosti i profesionalnosti zaposlenih u Competu. U svakom slučaju, moram istaknuti damu Lauru Smrekar, jer me vodila kroz cijeli proces podnošenja prijave u agenciji, raznih testova i poslala mi je dragocjeno smjer za uspješne razgovore s poslodavcima. "

E.T., prosinac 2013

 

"Što se tiče suradnje s agencijom Competo bio sam vrlo zadovoljan. Razina usluge bila je vrlo visoka in profesionalna - od prvog razgovora u agenciju, do kasnijih kontaktima s potencionalnim poslodavcima. Ga. Benko mi je promptno informirala o svim zbivanjima vezanim na intervjue, testiranja i sljedećim koracima. Ukratko, bio sam iznimno

zadovoljan. "

S.Š., kolovoz 2013

 

"Poštovana gospođo Jasno, prije svega hvala vam na srdačnom i profesionalni pristup radu i mogućnostima objave osobne prezentacije, savjete i pomoć u pronalaženju zadovoljstva moje želje u karijeri. Kao HR agenciji ističu i ja sam vrlo rado podijeliti znanje o izvrsnim sastanaka sa onima koje traže posao i koje zapošljavaju. "

M. L., srpanj 2013

 

 

"Profesionalni i individualni pristup u pribavljanje i odabir osoblja. Izvrstan pristup i transparentnost u cijelom procesu. Osjetljivost i motivacija HR stručnjaca u prepoznavanju pozitivnih i stručnih priholoških prednosti kandidata na osobnoj razini. "

J. P., svibanj 2012

 

 

"Opet bih vam želijo zahvaliti se za vrlo opušten intervju . Vi ste stvarno drugačija agencija! Može se vidjeti, da radite sa srcem. Veselim se daljnjoj suradnji sa Vama. "

DC, veljača 2012

 

"Raditi sa vama je vrlo profesionalo, oseča se, da radite sa srcem. Konačno, na našem tržištu jedna agencija, koja se znatno razlikuje od konkurencije. Razlika temelji na iznimno pažljivi odabiri kandidata za odgovarajući profil, održavanju kontakta,.. "

D. M., svibanj 2011

 

"Nastup agencije za zapošljavanje Competo je na vrlo visokoj razini. Kontakt s osobljem vrlo prijateljski i profesinalen. Oni su vrlo fleksibilni i reagiraju pristajanjem na sastancima. "

A.K., svibanj 2011

 

"S tvrtkom Competo i njenim uslugama, a posebno timom, ja kao mogući kandidat za tu dužnost u jednoj od svojih principala prvi put sam se susreo prije nekoliko mjeseci. Čak i prije kognitivnog intervjua bio sam ugodno iznenađen njihovom odgovoru. U kasnijim kontaktima dokazano je, da je profesionalni stav kuće standard. Potraga za novim karijernim izazovom kroz agencije za zapošljavanje Competo je definitivno vrlo pozitivno iskustvo. "

R.M. , Svibanj 2011

 

"S obzirom na suradnju s agencijom vrlo sam zadovoljan. Vrlo precizni i profesionalni odnos kojog imajo od samog početka, odnosno od našeg prvog razgovora sve do konačnog odabira. Uvijek su bili na raspolaganju za sva pitanja ili samo razgovor ili savjet, koji je također pomogao u mojoj odluci, što moram priznati nije bilo lako. "

E. S. , Svibanj 2011

 

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.