Samo oni koji svoj posao rade predano i sa zanosom, mogu da pomjeraju granice i stvaraju priče o uspjehu. U Competu tražimo baš takve talente, koji će vam pomoći ostvariti vaše snove i uspjehe.
Traženje i izbor kadrova Psihološka testiranja Competo Senior program Competo Coachi Naš pristup
Završeni projekti
POŠALJITE UPIT ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumiju što znači partnerstvo i nastoje da pronađu trajna rješenja koja donose korist svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvijek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvijek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo i mi biti još bolji.“

 

»Znanje je previše dragocjeno, da bi ga poslali u mirovinu«

 

Predstavljamo program Competo Senior­, koji dodatno obogaćuje ponudu kadrova sa izborom stručnih osoba sa specifičnim npr. tehničkim znanjem, a koji su već u mirovini i voljni da i dalje dodatno rade.

 

Sve više kompanija, usprkos visokom stupnju nezaposlenosti i broju kandidata na tržištu rada, dolazi do zaključka, da nemaju dovoljno stručnjaka sa specifičnim znanjem i iskustvom u različitim profesionalnim područjima.

 

Upravo umirovljeni stručnjaci mogu sa svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem nadoknaditi deficit u stručnom znanju kao npr:

 

  • Mogu biti dobri mentori mlađim zaposlenicima i dobrodošla pomoć u zahtjevnim i specifičnim projektima;
  • Mogu odlično da sudjeluju u procesu prenošenja znanja i pomoći da se smanji odliv znanja iz kompanije;
  • Mogu da rade kao pomoć za specifične probleme, sa kojima mlađi radnici bez iskustva ne mogu da se bore ili u zahtjevnim projektima koji zahtijevaju mnogo znanja i iskustva;
  • Mentorski rad, savjetovanje i zajednički rad mogu pomoći u razviju sposobnosti mlađih zaposlenika.
  • Mogu da djeluju kao pomoć u stvaranju novih ideja i inovacija u kompaniji;

Sa programom Competo senior povezujemo kompanije sa iskusnim umirovljenim stručnjacima iz različitih i specifičnih područja rada. Potraga za dodatnim stručnim kadrom može biti:

  • Privremena, u složenim projektima ili specifičnim stručnim problemima sa kojima se suočavaju zaposleni u kompaniji.
  • Trajna, kao mentorstvo ili savjetovanje sa strane umirovljenog stručnog kadra.

Fokusirani smo samo na posredovanje umirovljenih stručnih kadrova.
 
Naš glavni cilj je mobilizirati profesionalce u mirovini i tako omogućiti kompanijama pristup do stručne pomoći koja im je potrebna, a vezana je na stručnjake sa velikim iskustvom. Fokus posredovanja je i u aktivnoj potrazi za umirovljenim ekspertima i uspješni integraciji poslodavca i kandidata. Ne radi se o tome, da bi umirovljeni stručnjaci preuzimali poslove mladim, nego o komplementarnoj među-generacijskoj suradnji, koja može da donese samo najbolje rezultate i tako osigura uspješno prenošenje znanja i iskustva. Naglasak je na promoviranju među-generacijske integracije i razmjene ideja i znanja te načina rada za doživotno učenje.

 

Naša ponuda

 

Program se sastoji od dvije ponude koje zavise od potreba kompanije:

 

1. Link povezuje najprikladnije eksperte iz naše baze u skladu sa željama i potrebama kompanije.

 

2. Traženje potraga i izbor najprikladnijeg umirovljenog stručnjaka u skladu sa potrebama i željama kompanije.

 

Za više informacija nam pošaljite e-mail na: senior@competo.si

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.